2013年5月6日星期一

Beyonce par dukkede op i en natklub for at se dans citeret fans crowd


Ifølge udenlandske aften kjoler nyhedsburea uer rapporterede den 9. april har Beyonce par en høj profil i Cuba for at fejre 5 års jubilæum bryllupsdag, både af dem arbejder kommer ud af Tropicana Club i Havana, de tilstedeværende personer har tilskuere, vakte opsigt.



Den nat, stjernen par sidder på forreste række til at se de piger, der danser, og stadig drikker champagne cocktails at fejre. Disse dansende piger er letpåklædte, klædt i pailletter, leder indsat fjer, sexet til det yderste, hvor Beyonce positivt, at superstjernen glans glans.



Snart, klubbens personale fandt de nød dans, en sexet pige iført en lysekrone siden Jay-Z. Derefter resten af pigerne også oversvømmet og omkring deres bord dansede dansen. Beyonce par dansende piger og groupies og rundt og rundt i midten, har allerede skabt en sensation i klubben. Endelig sikkerhedspersonale måtte eskortere dem ovenpå, plukke en upåfaldende placering.

Ifølge informerede kilder,  aften kjoler lange  hele natten Beyonce og hans kone spille Hej, og stadig dans og kuglestød.

没有评论:

发表评论