2012年3月18日星期日

Bruiloft bruiloft praktische tips (b)


Samen naar een goedkope trouwjurken prachtige bruiloft te creëren om beter te kunnen werken met de bruiloft, de volgende gegevens over de nieuwe mensen Opmerkelijk is, denk ik dat uw huwelijk zal geen kleine hulp te spelen.


11, de trouwdag 's goedkope trouwjurken ochtends te zijn tweeledige, sommige mensen die verantwoordelijk zijn voor u en de bruidegom, anderen die verantwoordelijk zijn voor de arrangementen van het hotel site.

12. De bruiloft avond ervoor, nogmaals de ondertrouw, zijn ringen en kleren om te dragen volledig voorbereid.


13. De bruiloft avond ervoor niet was je haar, want haar is te glad om slechte vorm te doen, schoon te maken oksel haar, een Water masker te zijn; kan niet water te drinken voor het slapen gaan te vermijden, niet slaappillen.

14. Bruiloft twee uur op voorhand mogelijk in de ochtend make-up, in geval van nood (zoals de dag dat ik draag Johnson leerling, voor een half uur).

15. De telefoon aan de bruid en bruidegom bewaring, noemt het hoofd te bieden ze. Om de camera te staan, wat moet je geen zorgen, deze dag, de mooiste, de meest relaxte bruid.


16. Regelingen voor haar ouders om hen te herinneren niet te vergeten om zoete thee te drinken aan de bruidegom.

17. Leg de begroeting van tevoren met de zusters van de deur, niet te moeilijk voor de bruidegom om een ​​rode envelop met genoeg zijn om in verlegenheid te brengen te voorkomen.


18. Vergeet niet dat de beste man bruidsmeisjes klaar voor de rode envelop, stuur ze op dezelfde dag vroeg in de ochtend.

19. Snelle inschakeling van, laat haar familie zei te gaan, haar ouders deur kan niet verrekend rotjes. Sommige besteden aandacht om te denken dat dit een dochter van hem naar buiten. (Let niet te veel over te slaan)


20. Zorg ervoor dat u een goed begrip van de persoon te regelen die verantwoordelijk is voor de weg op de co-piloot zetel in de camera-auto snelheid afhankelijk van de tijd te coördineren  goedkope trouwjurken regelingen. (Gelieve niet samenwerken weggelaten)

没有评论:

发表评论