2012年3月4日星期日

Fat bruiden kiezen wat voor soort bruiloft?


Lichaamsvet en galajurken online de quasi Xiniang, kan het niet helpen, maar zorgen te maken over hun lichaam, Als de bruid jurk de juiste wijze is geselecteerd, kan ook tonen hun slanke, hoe te kiezen, nu moeten we zien!

Angel goedkope trouwjurken gezicht, de duivel is waarschijnlijk iedere vrouw verlangen naar het rijk. Maar kan er zo perfect in de wereld? Wat is de beste? Voor hun eigen de beste bruiloft hetzelfde. In respect voor de schoonheid van lijnen, curven van vandaag, hoe vet bruid trouwjurk stijl piercing slank figuur?

Hieronder geven we een paar dikke mm, bruidskleding gekozen, ik denk dat we moeten in staat zijn om kleding te dragen met vertrouwen, en de mooie bruid op de bruiloft te worden!

Kraag bruiloft gewijzigd schouders


Correct gedragen:

Stout arm en schouder vet mm, die moeten het huwelijk kraag te kiezen, selecteer de stof is meer stijfheid, een  rustigere kleur ontwerp. Blokkeer het effect van de arm vet en vlees kan worden gewijzigd schouders.

Opmerking:

Probeer niet Bra, halster en korte bruidsjurk  de Tee huwelijk alleen maar verder blootgesteld de gebreken van de schouder en arm, en ziet er meer en Bra huwelijk zal het bovenlichaam vet te maken.

Taille bruiloft slim de emmer achterkant



Correct gedragen:

De taille van de bruiloft is ongetwijfeld de keuze van de vet-mm, zoals de taille in het midden van de borst en taille, zodat je kan vet op de taille verborgen in de rok hieronder. Daarnaast kunt u ervoor kiezen de taille lijnen en decoratieve bruiloft visueel te spelen beperken van het effect van overgewicht, omdat het gebruik van lijnen van overgewicht op een langwerpig, dus het is dat er minder vet.

Opmerking:

Ze willen ter dekking van de taille vet mm'll herinneren te veel plooien op de bruiloft taille ontwerp moet niet zo proberen heel makkelijk voor aandacht van iedereen in de taille, vet op de taille nog meer hoogtepunten.

Aanzienlijk soepele satijnen rok



Correct gedragen:

De gewijzigde onderlichaam ontwerp van de rok zoom trouwjurk zijn niet geschikt voor al te opgeblazen, is het het beste om te dragen de bruiloft van een lettertype, hoe beter het stof met satijnen satijnen val zin is het glad, in staat om lijnen te strekken .

Opmerking:

Kan geen gebruik maken van cascading rok van tule rok of cake rok stijl, zodat het lichaam lijkt groter, al is dit een populaire trouwjurk stijlen, maar het vet mm waren niet blind Herd, moet uitgaan goedkope trouwjurken van de werkelijke omstandigheden.

没有评论:

发表评论