2012年3月5日星期一

Verschillende gelegenheden, bruidsjurk selectie techniek(A)


De trouwjurk goedkope trouwjurken selectie techniek gebaseerd op de verschillende gelegenheden. De gelegenheid van hun verloving, ter gelegenheid van het huwelijk van fotografie, groet ter gelegenheid van vreugde over de gelegenheid, een bezoeker uit de gelegenheid, moet de bruid zich richten op de keuze van de bruid jurk. Bruidsjurk selectie techniek om je te leren het recept.

Engagement ter gelegenheid



In overeenstemming goedkope trouwjurken met de bestaande praktijk, betrokkenheid voorbereidingen meestal door de vrouw die verantwoordelijk is voor de betrokkenheid georganiseerd door vrienden en familieleden aan familieleden van de vrouw en vrienden. Tabel aantal niet tot fijn wel, maar in het algemeen de meest drie tot vijf goedkope trouwjurken tabellen.

Bruidsjurk selectie techniek


Engagement in de wet, maar niet de noodzakelijke procedures, maar deze romantische proces, een levenslang  verbond liefhebbers te stellen paren hoe bereid weggelaten? Engagement gelegenheden, is de bruid niet over om de jurk te groot, eenvoudig en compact is geschikt dragen. Kleur, terwijl de roze en licht gekleurde zachte kleur is het meest applaus, de stijl en niet opnieuw nieuwe, en de lunch jurk, terwijl de elegante en beter.

De gelegenheid van het huwelijk fotografie



Vandaag de dag, nieuwe geld in te zetten geschoten op de bruiloft ik ben bang dat kan oplopen tot een snelweg te  bouwen. Nieuw huwelijk, meestal binnen de locatie afwisselend interieur naar een meer elegante en luxueuze sfeer te creëren, wordt de locatie weergegeven frisse en natuurlijke stijl.

Bruidsjurk selectie techniek


In het algemeen zal de bruid bereiden drie sets van kleding een andere stijl vertonen. De eerste is de witte jurk, de Chinese mensen graag wit om te voorkomen dat zwart, de kleur van de bruiloft het nemen van de simpele rijst of wit, deze set is de sleutel jurk, de meeste door de bruid groot belang. Ten tweede servies, met de pracht en praal van het dweilen van de vloer, sierlijke decoratie, heldere kleuren ... de derde set is een creatieve service, en vele bruiden willen dragen met een Chinese stijl cheongsam of Impatiens geladen goedkope trouwjurken te doen voor de camera speciale foto's.

没有评论:

发表评论