2012年3月1日星期四

Shooting bruidsreportage termen


Voordat de goedkope trouwjurken huwelijksvoorbereidingen die bereid? Dat is te achterhalen wat zijn de bruiloft proces, voorafgaand aan de bruiloft voorbereidingen, de bruiloft fotografie industriële terminologie te begrijpen. Vóór de bruiloft voorbereidingen, zolang u ze, begrijpt bang van zijn galajurken bedrogen.


Voorbereiding: kunstboeken

Is binnen het boekje van foto's in de 6 of 7 centimeter, in plaats van de volledige versie. Wat is digitaal? Wat is een volledige versie van de foto? Zogenaamde digital is een ontwerp factor in het, is bijvoorbeeld: dezelfde pagina verschijnt in meer dan één foto. Versterking van de zogenaamde volledige versie zegt zwart is hoe groot albums foto's hoe groot is er geen ontwerpelementen.


Twee opstellen: volledige versie

Wordt gezegd in de grootte van de foto's en albums zijn hetzelfde maar er is geen digitale ontwerp, wat betekent dat  je minder onderhoud direct nadat hij 18 of grootte te vergroten en dichtbij en kunstboeken zijn relatieve concepten.

Bereiden drie: documentaire

Gevonden een geschikte lijst die wij wilt instellen hetzelfde, je moet contact opnemen met de zusters en de lijst een fotostudio en u hebben bewijs van de zusters en u zei wilt gaan met de lijst!

Vier bereiden: één

Bent u anderen een klein bedrag van de storting hebben gemaakt, en dan wilt u andere studio fotoshoot. Als u een kleine  hoeveelheid gevallen stort, zal andere Studio storten geld van u in dat huis. Opmerking: meer dan $500 in principe geen mogelijkheid heeft van één, dus, binnen de $300 storting niveau beste.

Vijf bereiden: amp

Is een super geconcentreerde essentie, is de beste in producten van de schoonheid. Hierdoor kan uw huid het beste staat bereiken in de kortste tijd. In het algemeen, het amp is niet een ontwerper die u dagelijks gebruik van huidverzorgingsproducten, en versterking van make-up masker is niet hetzelfde, het kan worden gezegd dat er van de huid eerste hulp station. Op sommige speciale gelegenheden, of tijd, bijvoorbeeld als de bruid, bruiloft dag, model doen mode shows, belangrijke dinner party, professionele make-up cosmetische ampul stabilisatie en onderhoud voor de huid, wanneer conditioner om de perfecte make-up de huid. Na de huid zo borstel aanscherping, water well, gemakkelijker dan gebruikelijk make-up, en make-up en make-up en eenvoudig verwijderen.


Zes bereiden: Sun canopy

De buiten Studio, is elke Studio heeft ook niet noodzakelijkerwijs mei niet zitten kundig voor volledig vervangen buiten scène, maar dalen uit in de Sun Studio verlichting is zeker niet hetzelfde. Waarom moeten we instellen of zon luifel? Omdat mensen meer ontspannen buiten voelen zullen, de status zal goed vooral de continu-opnamen binnenshuis, voortdurend zijn vereist te draaien op een goed moment lachen, mensen zijn stijf. Kan gaan buiten voor een wandeling, natuurlijk verhoogd zijn hoofd omhoog, en glimlach en vrolijke veel. En buiten rode bloemen en groen gras, schijnt in de zon is de mooiste. Locatie effect van hoogbouw kan ook worden geselecteerd om een stad complex, kunt u ook kiezen sommige karakter gebouw of alley, te bouwen een goedkope trouwjurken unieke indruk.

没有评论:

发表评论