2012年3月6日星期二

Bruiloft bruiloft praktische tips (a)


Samen naar goedkope trouwjurken een prachtige bruiloft te creëren om beter te kunnen werken met de bruiloft, de volgende gegevens over de nieuwe mensen Opmerkelijk is, denk ik dat uw huwelijk zal geen kleine hulp te spelen.


1, om van goedkope trouwjurken deur tot deur te bevestigen van het aantal deelnemers van haar familie, om het team nummer vast te stellen.

2, twee. Maiden goedkope trouwjurken maand, bereken de bruiloft budget, en schrijf een gedetailleerde lijst, kijken of er geen ontbrekende schakel.


3. Twee weken voor het huwelijk, met al een belangrijk onderdeel van de regelingen voor de vrienden en familieleden aan de verantwoordelijke persoon, een duidelijke verdeling van arbeid te verrichten.

4. Een halve maand voor het huwelijk, bruiloft, team, hotel, huwelijk plaats te roepen om opnieuw te bevestigen, en  de kosten te zijn opgenomen volledige trouwdag.


5 Fleet contract getekend met de bruiloft, het bedrijf verantwoordelijke persoon in te vullen in het contract schreef: trouwdag is niet meer overladen kosten, geen omlaag tarieven en draai je  om en kosten! Om de ongeoorloofde kosten van de chauffeurs te voorkomen.

6. Voorhuwelijkse week, staan ​​de objecten die voorgelegd zijn voor de trouwdag.


8. Drie dagen voor het huwelijk, bruiloft, bruids partij weer kloppen stel de bruiloft proces, controleer dan of er sprake is van omissies.

9. Drie dagen voor het huwelijk, het nummer van elk voertuig in de vloot en de regelingen voor haar familie. Gedetailleerde lijst van spelen uit, en overgedragen aan haar familie deze kant van het voertuig verantwoordelijke persoon. Ondertussen, de regelingen voor de familie van de man van de voertuigen verantwoordelijke persoon aan de man te verlichten die auto, worden niet willekeurig auto scene.


10. Voor het huwelijk een dag, zo vroeg mogelijk met de bruiloft ging naar de scène versieren van de zaal om te voorkomen dat calamiteiten hebben een nieuwe deal met (zoals mijn huwelijk, de lay-out van de locatie op de 2e tafel te klein is, de bank niet past), en met de rook-en suiker naar de lay-out van de zaal personeel, neemt een deel van de items die op dezelfde dag op voorhand de hotel kleedkamers op slot kleedkamer (zoals wijn, drankjes, wedstrijden, om Bin kleding, schoenen, bulk suiker, enz.) goedkope trouwjurken voor vertrek.

没有评论:

发表评论