2012年2月29日星期三

Rainbow boeket zal een gelukkige bruid te zijn


Een stelletje strand trouwjurken mooie boeket van de bruid zal nog meer oogverblindende! Aangeboden voor u in deze de Regenboog boeket van rode, roze, oranje, wit, blauw, groen, paars, en leert u uw goedkope trouwjurken eigen bloemen temperament te kiezen.

                      

1, Some Like It Hot, rood boeket

Zijn rood of diep of te ondiep, helder, groene bladeren met het gezegde gaat, saffloer ook bezaaid met kleine groene de hele in het bijzonder de meer delicate boeket. De traditionele rode brengen vaak warm, warm gevoel in het koude seizoen, met een boeket van rode boeket zal worden gevuld met een diep gevoel van geluk.

2, de romantische roze boeket

Roze is een meisjes favoriete romantische roze boeket is een favoriet van vele bruiden. Innocent kleur eindeloze fantasie voor te stellen dat als de outdoor bruiloft, met de blauwe lucht, groen gras, witte wolken, Wat een mooie foto zijn.
                     

3, levendig en helder oranje boeket

De mango-kleurige boeket is vol van low-key exotisch. Scherpe en levendige oranje highlights het feit dat  de bruid speels en schattig. Het gebruik van dezelfde diepte het principe, zodat de lagen bouquet duidelijker, levendiger en zon

4, zuiver wit boeket

Onnodig om te zeggen, wit is een klassiek huwelijk in de meest klassieke kleur, met een blanke familie bloemen zijn ook bruiden. Zuiver wit met een bloem, elegant, niet alleen goed met het  huwelijk, maar ook met andere kleuren in het huwelijk.

                     

5, duidelijk en delicaat boeket blauw

Blue altijd doet denken aan de hemel, de oceaan een dergelijk scenario, mensen voelen zich schoon en koel. In de hete zomer, het vasthouden van bloemen van deze kleur is heel mooi, vooral als je een strand bruiloft gehouden, blauw is een van de beste thema kleur.

6, fris en groen boeket

De klassieke kleuren wit en groen zijn de West-stijl bruiloft, een symbool van het groen van de natuur is ook kwetsbaar voor andere kleuren met frisse elegantie zal ze de bruid mooier.

                    

7, de nobele en mysterieuze paarse boeket

De zachte paarse, edele goedkope trouwjurken Deep Purple, ongeacht wat voor soort van paars, en zijn vol mysterie en fantastische kleuren. Paars boeket kan de bruid edeler en waardig.

没有评论:

发表评论