2012年2月26日星期日

10 bruiloft vergissing-geneigd koppelingen (het eerste deel)


Hoe slinger mode galajurken bruiloft vormen? Dit is een groot probleem. Niet denk dat klein deel in overdreven, net op de bruiloft, er zijn tal van camera's en camera vanaf het begin tot het einde, de bruid en bruidegom, een beetje onoplettende, dat sommige mooi genoeg of niet zeer elegante blik en acties zal worden gedocumenteerd, permanente helaas volgen. Liefde kleine compilatie fout 10 bruiloft Verwijzigingen voor u, die u gemakkelijk helpen oplossen goedkope trouwjurken huwelijk problemen.
                              

1,en de--stap-touch wandelingen

Traditionele toelating ceremonie plechtige, kerk bruiloft is in het bijzonder aandacht besteden aan de stap-touch van wandelen, bekend als "stap-touch-rechts, stap-touch-links" benadering, die direct is na de voet, voet en de rechtervoet vóór samenvoegen, pauze voor twee seconden en vervolgens de linker voet verlaten en vervolgens opschoof, vervolgens  te voet naar de linker voet vóór samenvoegen naar rechts, tot stilstand gekomen. Wanneer je loopt, moet Opmerking paslengte kleiner dan normale wandeltijd, behoud van consistente paslengte en snelheid van de bruid en bruidegom, gait stress mitigatie testing. Wanneer je loopt, hand dragen van de bruid bruidegom linker arm, wees voorzichtig niet te houden van de bruidegom kleding, of ring van de bruidegom arm strak. Bovendien, bruidegom armen gebogen natuurlijk genoeg, niet gedwongen strakke greep de polsen van de bruid, en de twee van hen houden de afstand van ongeveer 15 cm is geschikt.
                           

2, en de stand-straight-back, overkoepelende je buik

Geest van de stand kan mensen kijken meer scherpe maken. Juiste houding is zetten samen van beide voeten, terug rechte, til de borst buik in, terug uit te rekken, glimlachen, ogen gezicht naar voren. Aandacht arm niet gehouden dicht bij het lichaam, ontspannen de schouders, zodat u van gespannen houding, terwijl niet zeer rigide lichaam ontspannen kunt. Als u vermijden staande voor lange perioden en gevoel ziek wilt, kunnen gescheiden tenen worden een beetje meer. Bovendien, moet nieuwe staan, worden op de bruid  en bruidegom op het recht. Het is een oude gewoonte, legendarische bruiden in hun linker, handige bruidegom zonodig tekenen iemands zwaard duel met de vijand met de rechterhand, u de bruid beter kan beschermen.

                           

3, draai-van-het bereik van wedding etiquette om mitigatie, actie moet snel

Bruid in een bruiloft moet weerspiegelen de nobele kwaliteiten, moet elke grote bewegingen vermijden. Wanneer u schakelen wilt, moet tegelijkertijd het lichaam, wat betreft de mitigatie wenden, actie snel moet zijn, om te voorkomen dat gevoel voor mensen in een haast is niet stabiel. Als de bruiloft jurk, rok of jurk groot is, op zijn beurt gebruikt  en kunnen worden gedraaid in de tegenovergestelde richting wanneer zachtjes begrijpen de handen van rokken en jurken iets hangen.

4 en de Kiss-liefde worden nog steeds emotioneel gehecht

Paar zoenen werden aangekondigd in een ceremonie na de twee een paar officieel geworden. Kussen kan uiteraard genereus liefdevolle ingangen aan uitdrukkelijke gevoelens van geluk, maar  om te vermijden te veel worden onverstoord door emotie. In een plechtige ceremonie, kunt te gek gedrag maken mensen voelen zich nieuwe afbeeldingen ontbreken van eer.
                     

5, en de glimlach-glimlach is de beste manier om de schoonheid

Glimlach is de beste manier om de schoonheid, glimlachend moeten houden op de bruiloft, en familieleden en vrienden om de vreugde van geluk. Glimlachen niet alleen express uw stemming en zal u blik mooier maken. Vermijd gezicht stijve dankzij glimlach voor een lange tijd, het geheim is dat u niet uw ogen met een glimlach laten zal. Wanneer u gasten oogcontact met de gasten, op hetzelfde moment weergegeven: lachend, wanneer nodig, knik, glimlach, maakt u meer natuurlijke look, niet stijf stijf uit te wisselen. Bruiden te vermijden lachen, waardoor de lippen Stichting lijnen goedkope trouwjurken verdiepen, ondermijnen de algehele make-up.

没有评论:

发表评论