2012年2月14日星期二

Selecteer huwelijk op basis van de vorm

Om uw eigen trouwdag te maken, de schijnwerpers, zijn veel Bride is zeer zorgvuldig in de selectie van het huwelijk zorgvuldig geselecteerd voor galajurken online een optimale verrekening van hun prachtige bruiloft. In de selectie, moet zeer bekend en nadelen van hun lichaam zoveel  mogelijk om goedkope trouwjurken de voordelen van het principe van gemodificeerde tekortkomingen vergroten hoofdzakelijk  .

     Slechte onderlichaam lijnen (heupen zijn te groot, te dikke benen en ga zo maar door ...)
       Om zo veel mogelijk op te nemen om rok op stijl gebaseerde, niet kies een fishtail rok stijl van het ontwerp lijnen.
     Vlezige buik, een grote taille
Kan de taille kiezen met omgekeerde driehoek line design trouwjurk, of taille babydoll ontwerp van de bruiloft,
zijn in staat om de focus te dragen op het wazig zien.
  Bovenlichaam te mollig
Ontworpen om te focussen op eenvoudige en low-key elegante maatwerk. Het ontwerp is te ingewikkeld, maar er zal stevig frame van de illusie te zijn, als de rok is een persoonlijk ontwerp, maar ook zal de ongerijmdheid van een top-zwaar te benadrukken  
     De mollige type: moeten proberen om de v-hals, lage taille, de strakke lijbruiloft te kiezen, de decoratie van de kraag kan verrijken een beetje aan de aandacht van anderen galajurken online die om de nek verplaatsen boven te trekken. De sluier moet eenvoudig en iets langer is beter.
     Overvloedige billen type: Yichuan een losse rok, met nadruk op de lage schouder van de schouder of mouwloze ontwerp, probeer dan overgaan tot de lijn van het zicht van anderen.
     Rondborstige: indrukwekkende lijnen op de omtrek kunnen worden gemarkeerd met een laag uitgesneden jurk dragen, maar het aandeel is minder mooi, goedkoop om hart-vormige kraag of manchet lijnen en eenvoudige ontwerp te kiezen, de overdreven borst lijnen te verminderen.
  Klein type: een grote boog, zware kant te vermijden.  Integendeel, het strakke korset of prominente bovenlichaam stijl is ideaal. Zo benadrukken de mooie bruid de schouder en arm lijnen strapless, zonder mouwen of met korte mouwen stijlen.




Deze bruiloft selectie volgens het lichaam, In feite, zo lang als normaal om meer aandacht te besteden aan de persoonlijke kenmerken, raadpleeg 
goedkope trouwjurken dan vrienden en de bruiloft industrie stylist kan meestal gekozen om hun eigen mooie bruiloft aan te passen, niet blindelings te volgen persoonlijke dromen en doorzettingsvermogen van een ontwerp, maar volledig genegeerd om te helpen impliciete bouwen het kwaad en het bevorderen van een goede mix.


1 条评论: