2012年2月28日星期二

Het weer creëerde een perfecte trouwlocatie


Wil je de perfecte bruidsjurken online trouwlocatie, de nieuwe toevoeging aan rekening houdend met de trouwjurk, make-up, fotografen en vele andere factoren te schieten, kan het weer niet worden genegeerd. Omdat het weer is de sleutel tot opname op locatie bruiloft!
                     

Bruidsreportage, vaak goedkope trouwjurken erg de aandacht op make-up, bruiloft, achtergronden terwijl het negeren van het weer factor. Of het nu binnen of buiten, het weer is goed of slecht op de bruiloft in een film speelt een belangrijke rol! Tenzij je bruiloft foto's in een afgesloten ruimte, anders moeten ze aandacht besteden aan het weer.
                   

Zonnige locatie bruidsreportage, een goede dag, veel licht, om genoegen te schieten goede foto's van een belangrijke garantie. Het is echter niet in een zonnige dag kan gemakkelijk opnamen maken van een goede bruiloft foto's om te komen, waarvan er een hoop stress.

Zonnige dagen bij direct zonlicht  sterk is, sterk zonlicht portretfotografie moeilijk is, dus in de tijd van de algemene keuze van de stand van de zon is relatief laag, het licht is niet erg sterk. De zon dook toen de helderheid en verbluffende in tegenstelling tot gevoelig voor lelijke schaduwen onder de middagzon.
                   

Daarom opzichte van de direct zonlicht zonnige bewolkte weer beter portretten. Kan het bereiken van de zachte licht  reflectie door het licht van de mate van het onderwerp nog beter bewolkt, en de hele dag bewolkt om te schieten, in plaats van lijden onder de inmenging van de sterke zonlicht.

                        
Natuurlijk, als het een goedkope trouwjurken heel donker bewolkt mist, regen of verlichting gesuggereerd dat de nieuwe een andere dag opname te selecteren.

没有评论:

发表评论