2012年2月25日星期六

Bruiloft amp merk analyse


Over wat deze versterker avondjurken is iemand u zijn geen vreemden, die een nutriënt-rijk voedsel hulp voor make-up een goede baby, wij beiden is nemen een huwelijk is dat de bruid make-up moet worden gebruikt om het.

We goedkope trouwjurken hebben gewijd aan u uitleggen van het concept en de rol van amp, vandaag komen we aan u analyse van vergelijking van het amp merk op de markt.
                         

1 amp merk, Franse adellijke

Resultaat: 5 sterren

Prijs: 5 sterren

Nu u wilt praten over Faneau, Faneau  verdeeld in vele types, met bodem make-up gevoelige toning effect van dubbele, Faneau t-control essentie room, Faneau crème crème hydrogels, Faneau groep van helder gekleurde zachte huid crème, Faneau, Verwijder olie. Faneau voor de Verenigde Staten merken, Victoria Teng ingevoerd, werken goed, vooral door North t controle essentie crème is een favoriet van vette huid. 100% controle van geabsorbeerde gezichtsbehandeling olie.
   
                          
Water gel essentie crème amp huid oppervlakte vocht maar zonder olie, droge huid, is momenteel erg populair, kosten is zeer hoog. 2 ml /, 1 doos van 3. Faneau JW Premier serie bekend als de industrie make-up, lijkt te hebben gehad zijn onvermijdelijk redenen.

2amp, zijde van bei de Chinese zither

Resultaat: 5 sterren

Prijs: 5 sterren


bei de Chinese zitherzijde de vreedzame fles twee soorten verdeelt, is zekere samenstellings anti-merken omhoog het water gevoelig (blauwe kleur) en het voordeelsaldo (oranje kleur).Het zegevierend Bedrijf Uygur introduceert.bei de Chinese (blauwe) zitherzijde, kan  onmiddellijk de anti-allergische beschermer en de inhoud van de supplementvochtigheid in de huid vormen, laat de poedersamenstelling lastingly, Yi Tuozhuang, vormt niet de hoogste samenstelling van de kwaliteitsbodem, is het gemengde type en doet het doel van het huidboogschieten de te houden van meesten, bovendien is het anti-gevoelige effect goed, is uiterst goed aan de gevoelige huidaard.
                         
De zijde (gele) geschikte vettige vlees van bei kan het Chinese zither, 100% controleren absorbeert het gezicht het oliefenomeen, het vlees om droog waarborgt te zijn en duidelijk, het het huilen licht, laat niet de poedersamenstelling lastingly, niet Yi Tuozhuang .1.5ml/, 1 doos van 3.

Amp merk 3, North rook

Resultaat: 5 sterren

Prijs: 5 sterren

Connaught gerookt voor Verenigde Staten merk. Hij introduceerde. Verdeeld in: nuo gerookt make-up voordat en nadat make-up olie-vrij vochtinbrengende crème (cosmetische ampul), Connaught gerookt l-vitamine C20% ml, nuo gerookt Golden huwelijksreis gift set van drie. Nuo gerookt l-vitamine C20% vloeistof niet make-up flessen, wordt normaal gesproken gebruikt, bleken de huid, toning effect.

Amp merk 4, yilaisi

Resultaat: 4 sterren

Prijs: 5 sterren

Yilaisi was oorspronkelijk een merk van de Verenigde Staten, na de invoering. Onmiddellijk bereikt de diepe  huid hidratatie, en remmen olie secretie, poriën van convergentie, helpen de Stichting make-up en houden op de hoogte van de moeilijke verwijdering, van toepassing op elke huid. MM zei met een strakke huid effect, dus is ook zeer populair, volgens Lloyds TSB heeft twee soorten verpakking, verpakking was afgebouwd van de oude, omdat de formulering van het nieuwe pakket is opgewaardeerd, het effect is beter dan de oude versie, wordt aanbevolen dat u het nieuwe pakket.
                            

5 amp merk en speciale e-

Resultaat: 4 sterren

Prijs: 5 sterren

E-land van herkomst Frankrijk, nadat Taiwan hereniging bedrijf ingevoerd uit Taiwan-verpakking, en vervolgens geëxporteerd naar het vasteland. Tsui lagere invoer prijs vergelijking  gedachten. Dankzij zijn geschikt voor iedere huid, aanpasbaar, het effect is goed, om te zijn meer populair, 2.7 ml /, 1 doos van 3.
E-land is gouden en wit verpakking (Zilveren) geïnstalleerd, populaire praten, wit is in binnenlandse verpakkingen, dan kleinere, zodat de prijzen goedkoper, minder dan de helft van de Gouden prijs zijn.
                        

Amp merk 6, Yi Si Chui

Resultaat: 4 sterren

Prijs: 5 sterren

Yi Sicui-Duitsland merk, later door weiteng (ook wel Cavey genoemd) geïntroduceerd, geïmporteerd Yi Sicui (weerstand, vochtbestendigheid van twee) (origineel, 3 PC's / vak gevoelig voor groene GLB en hydraterende voor de rode dop), dubbel effect paren set (6 pc's / box), zijn 1,5 ml /. Maar er zijn verkopen goedkoop, het is aanbevolen dat u niet kopen, is in feite een fake.

Amp merk 7, Bell, Philip siyating, manshi rustige rest set

Resultaat: 1 ster

Prijs: 1 ster

Nu is op het vasteland is geproduceerd. Meest populair op de markt, is ook een favoriet van kleine foto van zichzelf / f (maar nu enige kleine foto van zichzelf gebouw, omdat de prijs goedkoop is) en lage prijzen, maar tegelijkertijd ook nogal slecht.
Ook is onderdeel van het amp pak, zoals raden romantiek van liefde, wat verfrissende bruids reeks in Australië, enzovoort, niet aan de aankoop, omdat het pak is vooral cosmetische ampul 1-2, 1 fles water, masker 1 PC's verwijderen. Echt slechte economie, make-up Remover, gezichtsmasker worden geteld als de prijs, en u wilt besteden het geld te kopen deze set, het is beter te gebruiken van uw eigen make-up Remover, facial mask meer betaalbare, wij, immers, het belangrijkste is om make-up flessen.
                       

Liefde knoop tips:

Momenteel beschikbaar goede amp België shafen 'fanisi eerlijkheid en V. Faneau' Verenigde Staten beloven gerookt, dit zijn alle ingevoerde grondstoffen, online prijzen tussen 25-35, het effect is zeer goed. Korea merk Q10 vitaliteit wit goud combo amp, Verenigde Staten gebrandmerkt Barclays eleles., Duitsland Yi Sicui, basis  Joseph zijde druppels crème evenals engelen en Dai Li tie Yana instellen amp goed, prijzen variërend goedkope trouwjurken van $ 10-20/online is, zusters volgens hun eigen behoeften kunnen worden geselecteerd.

2 条评论:

  1. 此评论已被作者删除。

    回复删除
    回复
    1. Ontzettend mooie avondjurken! misschien is het voor jullie een keertje leuk om de volgende website te beoordelen: avondjurken ook deze mensen hebben ontzettend mooie avondjurken, eigen design en exclusief.

      keep up the good work!

      删除