2012年2月19日星期日

Bruidsmeisje bruiloft volledige rechten Handbook (bovenste gedeelte)


Bruidsmeisjes naar het goedkope trouwjurken eerste  selecteren de ongehuwde vrouwen en hun nauwe sluiten. Tweede teken meer uitgaande, niet te verlegen vriend metgezellen van  eer vinden. Ook, de goedkope trouwjurken factor van bruidsmeisje zorgvuldig overwegen.
                                                   
       Bruidsmeisjes naar het 
 eerste selecteren de ongehuwde vrouwen en hun nauwe sluiten. Tweede teken meer uitgaande,  niet te verlegen vriend metgezellen van eer vinden. Ook, de factor van bruidsmeisje zorgvuldig overwegen. Zoals de maid of honor de bruid de bruiloft dag bepleiten was, met inbegrip van groet gasten, helpen bruiden en opgeheven vleiende uitvoering bezittingen, zelfs geschenken, dus een zorgvuldige meid bijzonder belangrijk is.
      Select bruidsmeisje de normen zijn verschillend in elke regio, in het noorden is de bruidsmeisjes de bruidsmeisjes wanneer u de belangrijkste voorwaarden selecteert moeten niet worden getrouwd of verloofd met  Ms. Is de dienstbode man of vriend is een Jinx. Wanneer u selecteert de bruidsmeisjes, dus Raadpleeg uw lokale douane, om te voorkomen dat onnodige verlegenheid en misverstand.
                                              

Een, Bruidsmeisjesjurk:

 Slijtage puur zwart-wit van bijgewoond (jurk ook niet); beige, hoewel Nice, maar ook als voorkomen, omdat ik deelnemen voor bruiloft in de Zie slijtage beige kleding van het bruidsmeisje is markeren (weet niet echt van te moe is heeft), en helder van kleur vooral briljante roze kan meer tegen uit feestelijke sfeer, ceremonie Shi en witte garen is wedstrijd, heeft ook is: laat nieuwe kan  van menigte in de een oog zien u!

Ten tweede, de meid van de times:

 Is over het algemeen iemand die verschijnen vóór het huwelijk dat familie van de bruid bereid samen met haar tot het einde van de lunch, de volgende dag, ongeveer 20 uur of zo. (Oh, geen handleiding echt hang down)
                                                    

Derde, de meid van de werkstroom (de meest belangrijke links)

1, zoeken online bruidsmeisje overwegingen en het werk van de bruiloft proces, overwegingen, proces worden bewust op de bruiloft (helaas te weinig verwijzingen voor de bruidsmeisjes, ik diep waarderen, zodat deze sth was geboren
       2, en de bruid overeengekomen tijdstip voor de vergadering en de plaats van accommodatie en hotel (één week  vóór het huwelijk moet worden afgerond)
       3, naar de familie van de bruid gemeld op tijd, met de bruid aan ontbrekende items, kunnen sommige wilt lay-out plaatsen, de bruidegom en de beste man het beste zien. Op dit punt is het belangrijk op te merken dat vele communicatie, bruiden zijn drukke Corona, Maid of honor, we moet vragen de voorbereiding  die niet bereid is, toen de rook, geluk snoepjes, een toast van wijn, sub nvbin van bloemblaadjes, sommige voetzoekers nanbin, champagne, kaars-houders die dat niet doen, geluid probeerde niet, gehoste contact niet sth Denk niet dat mensen zullen herinneren alles, zetten hun huwelijk als haar eigen, in de rol van het begin, succes is immers iedereen op zoek naar de bruiloft. Als er voorwaarden, bepaalde voorgestelde nieuwe walkthrough in het veld weer, wanneer zij uitoefenen, stel jezelf achter, geest oefeningen.
                                              
       4, helpen de bruid een trouwjurk dragen in de avond, was bruidsmeisje te vertrouwd dressing proces en de tweede is voor de bruid kijken. Wanneer dragen de beste in trouwjurk onder een stuk doek, wrijving bruiloft statische elektriciteit voorkomen trekt stof op de grond.
      5 monitor de bruid drinkwater 
 voordat het naar bed gaan om eraan te herinneren de bruid ging vroeg cocktailjurken naar bed. Schakel voordat u naar bed alarm op, classificatie van dingen om te zetten.

没有评论:

发表评论