2012年2月20日星期一

Bruidsmeisje bruiloft volledige rechten handleiding (onderste helft)


Bruidsmeisje werkstroom (de meest belangrijke links)

6, wassen de ochtend van de tweede dag, bruiden dan te vroeg opstaan voor een tijdje, voor haar. Wanneer goedkope trouwjurken toilet van de bruid, bruidsmeisje te haasten hun make-up (bruidsmeisjes make-up make-up is veel gemakkelijker, sommige bruiden Ga naar Photo Studio, Maid of honor zal maken gebruik van elke bit van tijd), verhardingen is niet te dik, acne  op het gezicht of iets die betrekking hebben op de pit rij, valse wimpers, pruiken niet na te denken. Haar niet opzettelijk, ik was vrij om te begrijpen het probleem, omdat het warm (natuurlijk, in principe niets). Dan praat met bruiden Ga naar een heleboel ontbijt (maar een dagje rantsoen!
                          
7, en in de make-up van goedkope bruidsjurken de bruid, bruidsmeisje belangrijkste taak tijdens een zelf van kleding en make-up is afwerking capaciteit, II is selectievakje bruid te met artikelen, als: capitatum, sieraden, is goed, de meeste zijn geladen overbrengen van belangrijk is en de bruid  van de instructie, voltooid als: bruid wilde drinken--pour; wilde iemand--genaamd bruid bruidegom naar telefoon--ontvangen; make-up divisie drukke doet niet kwam--Shang sth sth Kortom, om de geest--waar het moet hebben.

8 en bruidegom jieqin Shi, toevlucht tot geen steen unturned blok hij (tijd het toelaat kunt moeilijker over), gevraagd van probleem, te eisen meer veeleisende meer goed, als schoenen aan bruid te laten van geen ouderlingen, bruidegom met gevonden schoenen niet minder (een enige op genoeg), omdat schoenen aan bruid bruid gezicht Shang, Shi geluk van meningsuiting echt van beweegt (mei leven op deze ene keer).
                            
9, omlaag drijvers, zal er veel nieuwe linten op lichaam, een termijn. Voordat de ceremonie begon, vervolgens checkt  weer van de bruid make-up (make-up is gemakkelijk). Moeten veranderen van kleren in een tijdig voor het vervoer van de bruid. (Soms de familie van de bruid die zal doen)
                           

10, servetten, cosmetica, diamond ring in een kleine handtas in de gordel, terug naar bruiden bereiden voor toelating.

11, toelating om te helpen de bruid trouwjurk, beste bruiloft jurken en rokken van de zijdelingse steun met licht gestegen, de bruid reizen voorkomen. Ik ben kort, hoeft niet te bukken, hoog  neemt een beetje van offer op dit moment, buig hoge taille, gevoel slecht over jezelf, om te doen een bruid (die wenste niet de bruid viel).
                            
12, verzonden naar de arena, na het nieuwe station automatisch degraderen naar de vleugels en de beste man op elk gewenst moment in afwachting van de verwijdering (pak de schijnwerpers is niet goed, wanneer groen is niet natuurlijk voor iedereen, dus misschien als goed houchang). Bruidskamer tranen, en snel passeren een papieren handdoek, en make-up make-up.
                            
13, na de sluiting van de ceremonie, met de snelste snelheid voor de bruid veranderd kleding en make-up make-up, Lunchpakket dingen categorieën (beste familie mensen kan helpen), om iets te eten de beste. Nieuwkomers herinneren en op hun reis naar de WC.

14, wanneer de toast, de beste man portwijn, Maid of poort tabak suiker. Herinneringen wanneer de toast de bruid, nanbin roken; nvbin gepelde suiker; rode bruidsmeisje bewaring.
Om de beste man van 
15, behoud van wijn, terwijl ze op de Cup-voor-Cup duwen, vind snel contactpersonen aan uw maaltijd laden (moeten leggen een goede groet van tevoren, maar moet ook aandacht besteden aan chixiang). Zie iets nieuwe mensen wat was moeilijk aten te slikken, betreffende de tijdige levering van weefsels (beter krijgen brood).
                           

16, geduldig wachten tot het einde van  de partij en vervolgens moe te beleefd vragen "is er iets anders om te helpen? "Dan uitleggen in de bruid plaats, rode envelop collectie, overgave, met nieuwkomer ouders glimlachend en afscheid. Verlaten opmerking voorraadartikelen, don't take away iets nieuws, doe geen dingen neer.

­­­Op dit punt, de bruidsmeisje goedkope trouwjurken met succes de taak heeft voltooid, kan ga thuis snorrende bed (moe u kan niet slaap zal niet werken).

没有评论:

发表评论