2012年2月17日星期五

Bruiloft foto's aandacht nemen


Bruiloft geld besparen open! Altijd luisteren naar de bruiloft van een vriend gewoon schieten klagen over: echte grieven van XX geld, dus veel kunnen besparen als u dat niet doet. Nanhunnvjia in te voeren u bruiloft notities goedkope trouwjurken, alleen om erachter te komen de belangrijkste kwesties, zal kunnen doen de duidelijk consumptie, lichtjes van de bruiloft consumptie val.

Bruiloft notities van bruiloft styling

Bruiloft fotostudio bieden schoonheidsproducten voor minder

Hoofd moet thuis prom dress een avond te doen sommige schoonheidsverzorging, facial mask, eye patch, enzovoort, zodat de volgende dag de huid in goede staat blijft.
                                                  
     Schoot de dag na
 het gebruik van reinigingsmiddel te wassen zorgvuldig haolian, huid hydraterende op water, en huidverzorging getinte vochtinbrengende crème op. Omdat een bruiloft jurk shop hier heeft, echter opslaan kocht huid en met al deze zijn niet gericht op je, zal je doen voelen onveilig is, dus de stemming beïnvloeden.
     Instant beauty fluid meest onwaardige, nemen een kleine fles van zeventig of tachtig, een set van foto's van ten minste vier flessen. Heeft al het geld is het beter om te kopen een goede huidverzorging producten, maken een andere goede huid conditioners. En dat soort instant schoonheid vloeistof effecten minder duidelijk, begrijp niet er is geen bijwerkingen. Goede investeringen in hun schoonheid huid conditionering. Fotostudio is "slechts een keer voor een leven" te doden om uw geld te verdienen.

Ten tweede, cosmetische styling niet tevreden kan vereisen de

Bruiloft leven slechts een keer,  opknoping een make-up artiesten misschien borst is "*** Chief make-up bruiloft fotografie winkel" ondertekenen, niet laten intimideren door dit, een verandering van make-up zult u vinden dat iedereen Chief make-up artiesten. Make-up die kan u uw verzoek vóór, slecht, slecht dan u kunt vragen voor vervanging van make-up. Bovendien, vergeet niet te vragen de valse wimpers gepost een goede, opgemaakt na twee of drie lagen, ik verzeker u weet niet de bruid en bruidegom waren.
                                             

In aanvulling op de bovenstaande zei, nieuwkomers moeten ook hebben gevraagd deze vragen hieronder Ontdek:

1, geselecteerd door middel van verschillende modellering? In het model is opgenomen in de kostprijs van?
2, of de bruidegom verandert? Zijn dat u make-up kunt proberen? Regelingen met de stylisten en fotografen voorafgaande mededeling?
3, of proef make-up? Regelingen met de stylisten en fotografen voorafgaande mededeling? Tabel van?
4, modellering de gewenste fles, nagellak, haar pruik, valse wimpers, sieraden, verse bloemen (nemen van foto's van boeketten, slingers, schouder, pols, besteden het weer) Of er extra zijn kosten sectie? Nagellak met model vervangen? De noodzaak te verhogen?
5, stylist aangewezen vergoeding?
6 algemene stylist is ook de dezelfde dag tegenhangers, helpen vorm wijzigen?
7, als u twee dagen is dit wat zijn de kosten, zoals stylist, probeer make-up kosten.
                                              

Overwegingen voor selectie van bruiloft bruiloft jurken

Doe geen geld voor fancy kleding

Omdat schieten wat over kleding gids vindt u te zien enkele zeer mooie kleding, en praat met u over, is voor een leven,  wat bruiden mooi, wilt u kijken vandaag, hebben we een paar op, in de regionale verkiezingen van kleren sth
Natuurlijk, ze zullen u vertellen de geselecteerde regio kleding, een is de honderden dollars. --Volledig een paar die graag haak gebaren. Niet om de verbruikte geld beheren, kleding is niet de belangrijkste, en elke outfit ze ontwerpen de meest geschikte actie schieten. Bruiloft is de belangrijkste persoon, make-up goed, kleding is niet erg belangrijk.
Echter, kunt u proberen sommige jurk in luxe tarief gebied. Probeer niet geld kosten! Als je de energie hebt, kunt u alle gewenste proberen.
                                                   

Kleding is slechts één aspect, natuurlijk, meer belangrijk fotografen, dus hier zijn enkele vragen die je moet vragen!

1, fotograaf van keuze en er is geen verhoging?
2, bezocht fotografie site, rekwisieten, accessoires, sets, accessoires, professionele fotograaf; fotografische apparatuur, spiegels, interieur lay-out, achtergrond, hand gedecoreerde handschoenen.
3, volgens dezelfde persoon voor fotografie, was twee afzonderlijke foto's, hoeveel kostenpercentage distributie? Een groep fotografen nemen alleen op die dag? Groepen werden doodgeschoten?
4, schieten een totaal meerdere  malen het aantal opties geselecteerd basisgroepen (totale aantal fotoshoot)?
5, loodsen en schuur genomen aandeel van de groep waarom?
6, vonden plaats buiten die plaatsen? Andere provincie plus tarieven?
7, de locatie van de voertuigen zijn de bruiloft bedrijf? Als het gaan naar de schilderachtige plek ticket en parkeertarieven, wie betaalt de bijkomende kosten? Rekening foto's betaalt die de kosten van de maaltijden geserveerd op die dag?
8, Een andere dag is het effect van regen te verhogen (zoals modeling, lunch), en hoeveel?
9, zal de set in twee dagen? Plus geen verhoging? Zullen het zelfde voor de tweede keer die een fotograaf en styliste doen?
10, die dezelfde dag dienstengroep gefotografeerd? Schieten familie en vrienden op die dag zal de peer?
Speciale herinnering: mededeling is om tijd doorbrengen met de fotograaf, dus het is noodzakelijk om deze voorbereiding vooraf, communicatie moet niet alleen voldoen aan met de fotograaf of foto van de dag.
                                                  

Bruiloft na de aankondiging periode selectie

Meeste van kosten: geen extra foto's toevoegen

Bruiloft is een van de meest verschrikkelijke uitgaven van de laatste geselecteerde foto. Je schiet de bruiloft van Miss zal u  vertellen, het huwelijk, bijvoorbeeld, wij helpen u 200 om 40 album terug te nemen. Andere foto's die je wilt, dan kunt u geld om het te kopen. Terug naar, als men 40 dollar moet te kopen, 200-40 = 160, u moet besteden $ 6400. De prijs die u twee of drie nemen kunt sets van de bruiloft. En dan weer, nadat u gelegd op een paar pond van poeder op je gezicht, zelfs weet zij niet de bruid en bruidegom, foto's als deze, dan is er geen punt. Enkele kleine gebreken, is beschikbaar via een late computer reparatie.

Bruiloft selectie van films in de laat selectie van focus:

Jurk stijl en nummer Sets, houding en kunst ontwerp, externe premium content, en redelijke prijzen, contract van Ming Ding sth.
                                                    

Exterieur shot van de personele en materiële middelen te bevestigen:

Verse bloemen boeketten, Photo Studio, naast fotograaf assistent mannen en vrouwen op ten minste één, de jongens help fotografie; vrouwelijke helpen bij de vaststelling van make-up, wijzigen van kleding, kapsels,  als alleen de jongens, er moet adres make-up en haarkleur oplossen wijzigen.

De definitie van extra kosten bevestigd:

Bijvoorbeeld, wanneer make-up  vloeistof, een feestzaal met een pruik, make-up vroege uren van sth (Opmerking: fundamentele reparatie zonder extra kosten! )
                                               

Externe ontwerp en premium content:

Zijde familienummer, handtekening, fotolijsten, Jewelry Boxes jewelry boxes, Bedankkaart, vrienden en familiekaart, bruiloft make-up, jaarlijkse volgens, Che Cai, Li Gu vakken, bruidsmeisje flower fairy jurken, ezel leningen, feestzaal jurk sieraden wedstrijd sth Industrie kortingen: schoonheid, kamer, reisbureau, restaurant sth

Bevestiging van de betaling:

Best om credit card betalingen,  omdat u kunt verkrijgen controle van de bankrekeningen en facturen, bewijs van goedkope trouwjurken betaling. Absoluut niet in een forfaitair bedrag, zal invloed op kwaliteit van de dienstverlening.

1 条评论:

  1. Zeer praktische dingen, zijn nuttig bij het nemen van foto's bruiloft, hoop dat u graag.

    回复删除