2012年2月27日星期一

10 bruiloft vergissing-geneigd koppelingen (tweede deel)


Hoe slinger mode bruidsmeisjekleding bruiloft vormen? Dit is een groot probleem. Niet denk dat klein deel in overdreven, net op de bruiloft, er zijn tal van camera's en camera vanaf het begin tot het einde, de bruid en bruidegom, een beetje onoplettende, dat sommige mooi genoeg of niet zeer elegante blik en acties zal worden gedocumenteerd, permanente helaas volgen. Liefde kleine compilatie fout 10 bruiloft Verwijzigingen voor u, die u gemakkelijk helpen goedkope trouwjurken oplossen huwelijk problemen.
                             

6 en de boog-een leunende 15-20

Bogen zijn de traditionele Chinese manier van salute, bow tinten, leunend naar voren grootte wordt uitgedrukt in termen van de mate van complimenten dankzij elkaars hoog en laag. Vereist in de traditionele Chinese bruiloft, diepe boog, bow 90 graden, de hoogste waardering van de omvang. Echter, nu gebruikte boog en etiquette vereist geen volle diepte van boog. In het algemeen, de scheve van 15-20, en pauzeert voor 2 seconden.

Bruiden moeten voorzichtig zijn  te vermijden om te voorkomen dat zouguang front handen, een dergelijke houding is niet esthetisch tevredenstellend, en gebrek aan oprechtheid en respect voor gasten. In feite voorkomen zouguang moeten niet worden bedekt, maar betalen aandacht aan de kleren passen en juiste. Toen herinnerde dat de bruid en de bruidegom buigen, ook in harmonie.
                           

7 uitwisseling ringen, wedding etiquette-stress geen

Bruiloft in een kerk, naast de bloem-kind, hebben kinderen meestal een ondersteuning ring (ring drager) met nieuwe mensen achter, in de ceremonie. Als er geen regelingen voor ring drager, van  de bruidegom ring moet worden bewaard door de bruidsmeisjes, Bruidskamer ring wordt gehouden door de beste man, wacht totdat de ceremonie wanneer de nieuwe exchange-token, bruid en Maid of honor ring aan de bruidegom en de bruid aan de bruidegom zijn ring op de ringvinger van de linkerhand draagt. Wanneer u een ring dragen, moet de bruidegom buig de ellebogen, stak zijn hand op de natuurlijke hoogte van de bruid bruidegom handen met de linkerhand, rechterhand duim, wijsvinger en middelvinger houden de ring, bedrijf dragen in de ringvinger van de bruidegom. Als de spanning wanneer het niet, probeer  niet te zorgen opgeheven zijn handen, zorgvuldig op uw eigen ogen op een set van ringen, schieten foto's van heel mooi. Partij van de bruidegom is ook dezelfde aanpak.

8-bal gooien bloemen, wedding etiquette van-Yu Yi pass het geluk van huwelijk naar ongehuwde zusters



Bal-gooien ceremonie Yu Yi doorgeven het geluk van het huwelijk aan ongehuwde zusters bloem, naar verluidt ontvangen een bloem bal van gelukkige vrouwen zal binnenkort de gelukkige bruid. Wanneer de bruid gooien de bal bloemen, glimlachen, wapens natuurlijk gebogen, niet uitgerekt uit rechtstreeks, met een kleine bloem naar hogere positie na het gooien van de bal, niet te groot.

9, en de parabolische-zin broers geluk doorgegeven aan

Dit is de traditionele westerse bruiloft douane. In een bruiloft, zal bruiden dragen vaak twee sokken in de positie van het rechterbeen boven de knie. De twee sok ringen, een reservering, en de andere is ze de bloemen gooide na de bal, door de bruidegom verwijderen, en vervolgens met ongetrouwde mannen, deze ceremonie, als het werpen van bloem bal, middelen om huidige geluk aan broers gegooid.
                       

10, en de eerste dans

Western-style wedding, meestal dans in de regeling na de ceremonie, als dancemuziek gespeeld, de bruid en bruidegom in de dansvloer begon de eerste dans. Volgens de tradities is dans volgorde als volgt:
Bruid en bruidegom
    a,Vader van de bruid en de bruid, bruidegom en de moeder van de bruid
    b,Vader van de bruidegom en de bruid, en vader van de bruid en de moeder van de bruid, bruidegom en moeder van de bruidegom;
    c,Vader van de bruid en de bruidegom 
goedkope trouwjurken moeder, vader van de bruidegom en de bruid moeder;
    d,Beste man en bruid; bruidegom en bruidsmeisje;
    e,Vervolgens zijn andere gasten aangegaan op de dans vloer dance

没有评论:

发表评论